Advertisement

Λιοσια Φωτια : Αυτοί είναι οι τέσσερις νεαροί που λήστευαν σπίτια ... / Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο νεκροταφείο, πίσω από το ποικίλο όρος.

Λιοσια Φωτια : Αυτοί είναι οι τέσσερις νεαροί που λήστευαν σπίτια ... / Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο νεκροταφείο, πίσω από το ποικίλο όρος.. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στα ανω λιόσια. Πρώτο δρομολόγιο από άνω λιόσια προς αεροδρόμιο: Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα άνω λιόσια και σύμφωνα με την πυροσβεστική κινείται προς την πετρούπολ. Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της τετάρτης στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι:

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση πάνω από το νεκροταφείο των άνω λιοσίων. Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Αύριο στον εισαγγελέα ο 30χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση.

Άγ. Νικόλαος: Από θερμοπληξία, λόγω του καύσωνα, κατέληξαν ...
Άγ. Νικόλαος: Από θερμοπληξία, λόγω του καύσωνα, κατέληξαν ... from www.capital.gr
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά. Η βιανεξ αναλαμβάνει την αναδάσωση της περιοχής. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Όπως αναφέρει η πυροσβεστική, η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια ανω λιοσια από το pagenews.gr. Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της τετάρτης στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. 28 πυρκαγιεσ το 12ωρο 01 ιουν 2018 | 19:51. Αύριο στον εισαγγελέα ο 30χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση.

Συναγερμός στα άνω λιόσια μετά από φωτιά κοντά σε… onsports team.

Καπνοί στο ποικίλο όρος στο καματερό news 24/7. Σε εξέλιξη και η φωτιά στα λεγραινά. Φωτιά και στα άνω λιόσια πίσω από το ποικίλο όρος. Όπως αναφέρει η πυροσβεστική, η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση πάνω από το νεκροταφείο των άνω λιοσίων. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. (6:32 τα σαββατοκύριακα και τις αργίες). Πρώτο δρομολόγιο από άνω λιόσια προς αεροδρόμιο: Συναγερμός στα άνω λιόσια μετά από φωτιά κοντά σε… onsports team. Ακολουθήστε το protothema.gr στο google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο νεκροταφείο, πίσω από το ποικίλο όρος.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια ανω λιοσια από το pagenews.gr. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Αύριο στον εισαγγελέα ο 30χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Ακολουθήστε το protothema.gr στο google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Εγκαταλείπουν από τη θάλασσα τη φλεγόμενη Λίμνη Ευβοίας ...
Εγκαταλείπουν από τη θάλασσα τη φλεγόμενη Λίμνη Ευβοίας ... from www.newsit.gr
Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της τετάρτης στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της τετάρτης στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Σύμφωνα με ενημέρωση του newsbomb.gr, από την πυροσβεστική μια νέα πυρκαγιά βρίσκεται σε. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση πάνω από το νεκροταφείο των άνω λιοσίων. Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της τετάρτης στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Πρώτο δρομολόγιο από άνω λιόσια προς αεροδρόμιο: Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε σε έκταση όπου υπάρχουν εγκαταλελειμμένα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος cityface.gr η φωτιά εκδηλώθηκε σε έκταση. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε σε έκταση όπου υπάρχουν εγκαταλελειμμένα. Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της τετάρτης στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο νεκροταφείο, πίσω από το ποικίλο όρος. Σύμφωνα με ενημέρωση του newsbomb.gr, από την πυροσβεστική μια νέα πυρκαγιά βρίσκεται σε. Στις φλόγες επιχείρηση με αυτοκίνητα στις αφίδνες. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση πάνω από το νεκροταφείο των άνω λιοσίων. Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της τετάρτης στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά και στα άνω λιόσια πίσω από το ποικίλο όρος.

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε σε έκταση όπου υπάρχουν εγκαταλελειμμένα. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στα άνω λιόσια και συγκεκριμένα σε έκταση που βρίσκεται κάποιες δεκάδες μέτρα μακριά από το κλειστό γήπεδο της πά. Σε πάρκινγκ της εθνικής οδού διανυκτέρευσαν κάτοικοι της βορειοανατολικής αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο νεκροταφείο, πίσω από το ποικίλο όρος.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Λεωφορεία για τη διαδρομή Α. Λιοσίων ...
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Λεωφορεία για τη διαδρομή Α. Λιοσίων ... from images32.inewsgr.com
Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. • φωτιά στα άνω λιόσια. Στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα για εμπρησμό προχώρησαν οι αρχές το. Ακολουθήστε το protothema.gr στο google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος cityface.gr η φωτιά εκδηλώθηκε σε έκταση. Απομακρύνονται τα άλογα από ιππικούς ομίλους της περιοχής. (6:32 τα σαββατοκύριακα και τις αργίες). Φωτιά και στα άνω λιόσια πίσω από το ποικίλο όρος.

Σύμφωνα με ενημέρωση του newsbomb.gr, από την πυροσβεστική μια νέα πυρκαγιά βρίσκεται σε.

Στα άνω λιόσια, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και με ανανεωμένο look λειτουργεί το γνωστό σε όλους υδάτινο πάρκο waterfun που επί είκοσι χρόνια βρισκόταν στον. Συναγερμός στα άνω λιόσια μετά από φωτιά κοντά σε… onsports team. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Στις φλόγες επιχείρηση με αυτοκίνητα στις αφίδνες. • φωτιά στα άνω λιόσια. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια ανω λιοσια από το pagenews.gr. Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε στον οικισμό γεννηματά στα άνω λιόσια. Καπνοί στο ποικίλο όρος στο καματερό news 24/7. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο νεκροταφείο, πίσω από το ποικίλο όρος. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα άνω λιόσια και σύμφωνα με την πυροσβεστική κινείται προς την πετρούπολ. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι:

Posting Komentar

0 Komentar